Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Manchester City - Atalanta

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Tisdagens speltips hittar ni i Champions League mellan Man City - Atalanta.

Manchester City – Atalanta

Manchester City vara ruskigt starka hemma och väldigt svårslagna. Man bombar in mål och i 5 senaste hemmamatcher i Champions League så har man vunnit samtliga samt snittat 4.2 gjorda mål. Senast Man City spelade inför en hemmapublik så förlorade man väldigt överraskande mot Wolverhampton med 0-2!! Innan dess så hade man vunnit 20/21 matcher och kryssat 1.

Atalanta fortsätter att gå bra i Serie A och ligger för närvarande på 3e plats. Man har ett väldigt spännande lag och en grym spets i form av Muriel, Zapata och Gomez som tillsammans har hittills gjort 15 mål (ett snitt på 2.14 mål per match) Zapata var inte med senast i 3-3 matchen borta mot Lazio och hittar ingen information om han är tillgänglig till denna match.

Så bra som Atalanta har varit i Serie A så har dem varit motsatsen i Champions League, man märker att laget är ovana vid att stå på den största scenen av dem alla. Man torskade i debuten med hela 4-0 mot Dinamo Zagreb för sedan följa upp det med ännu en förlust hemma mot Shakhtar! Nu ska man alltså ställas på bortaplan mot favorittippade Manchester City som ligger runt 3 gånger pengarna på att ta hem bucklan medan självaste Barcelona ligger på 7 i odds! Atalanta får se årets upplaga av Champions League som en erfarenhet och lära sig förhoppningsvis någonting av det. Man City kommer förmodligen trycka på redan från start och spela sitt spel och Atalanta kommer ha det svårt att stå emot. Man City bör kunna vinna denna match med minst 2 bollar!

Speltips: Man City Asian handicap -1.5
Odds: 1.57
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Tisdag klockan 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn