Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Liverpool - Arsenal

av Lisandro Mare| Fotboll, England - EFL Trophy
Speltips: Stort grattis till alla som deltog på 3-steg snöbollen, vi gick hela vägen och kammade hem en fin vinst! Nu fortsätter vi blicka framåt och först ut är åttondelsfinalen mellan Liverpool och Arsenal!

Liverpool - Arsenal Speltips:
Återigen dags för Engelska ligacupen men ikväll är det en betydligt ''roligare'' match när Liverpool tar emot ett svajigt Arsenal. Hemmalagets form fortsätter hålla i sig och har raden 13-1-1 på dem femton senaste spelade matcher.

Ikväll spelar man på Anfield och där är det inte många lag som lyckas skrälla till. Liverpool har 45 raka matcher mot Engelskt motstånd utan förlust på hemmaplan, 45!!

Nu är det svårt att förutspå startelvorna men utav vad jag läst så kommer bägge lagen rotera ganska kraftigt, såg en ''trolig startelva'' för respektive lag och där var det inget snack om vilken b-lags elva var bäst. Sen vet man aldrig fören den officiella elvan dyker upp så ha det i åtanken.

På pappret så ser det bra ut för Arsenal, enbart 1 förlust på dem 11 senaste matcherna men det tar jag faktiskt med en nypa salt, Arsenal har sett riktigt dåliga ut spelmässigt och har haft tur i många matcher. Sen har det faktiskt varit rätt dåliga lag man ställts mot undantag Manchester United borta som sluta kryss samt Tottenham hemma som också sluta kryss.

Man kommer till denna match efter ha tappat en 2-0 ledning hemma mot Crystal Palace till 2-2 och matchen innan mötte man Guimaraes på hemmaplan i Europa League, den matchen vann man med 3-2 efter ha gjort mål i den 80:e samt 93:e minuten. Såg den matchen och kan med gott samvete säga: Arsenal såg ut som ett pojklag och blev stora delar av matchen utspelade och det mot ett dåligt lag från den Portugisiska ligan.

Vårt spel ikväll är att Liverpool kvalificerar sig till fina 1.61, jag tycker det finns värde på den raka ettan också men avstår den just på grund av att det inte är ett dubbelmöte, står det kryss sista 20 minuterna så lär det bli mycket avvaktande från bägge lagen. Oavsett vad så tror jag Liverpool kvalificerar sig i slutändan, 1.61 är bra!

Speltips: Liverpool går vidare
Odds: 1.61
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 20:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn