Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

PSG - Lille

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Neymar är tillbaka och fortsätter han briljera i den franska ligan, fint värde till 1.81!

PSG – Lille Speltips:
Äntligen är landskamperna över och nu blir det full fokus i klubblagen, ikväll hoppar vi in i matchen mellan PSG och Lille där jag tror hemmalaget tar en extrem stabil seger. Ska inte sitta här och påstå att Lille är ett dåligt lag men det är ett lag som oftast tar sina poäng på hemmaplan och om man jämför med dagens motståndare är man inte en nivå bakom utan flera. Spelet vi kör ikväll är PSG asian -1.5 till fina 1.81, ett spel som innebär att hemmalaget måste vinna med minst tvåmålsmarginal, tex 2-0, 3-1 etc.

Börjar vi gå in lite smått i PSG så finns det goda nyheter som gynnar vårt spel: Icardi, den Argentinska anfallaren har verkligen kommit igång i sin nya klubbadress, på dem 8 senaste matcherna har dunkat in 9 bollar. Den andra goda nyheten är Neymar, en av världens bästa spelare förväntas att vara tillbaka! Neymar har haft det ganska jobbigt med skador denna säsong men igår var han och träna med laget och kommer få speltid idag, kanske även starta.

Sist men inte minst så är även Mbappe tillbaka efter haft feber senaste dagarna. Nu är det svårt att säga vilka tränaren Thomas Tuchel kommer starta matchen men, oavsett vad så kommer man ha en fin offensiv men även bra bänk om man vill förändra en matchbild (om nu Ney och Mbappe får starta bänk).

Man toppar som bekant Ligue 1, 30 poäng på 13 matcher och på hemmaplan är man ligans bästa offensiva men även defensiva lag. Visserligen leder man serien ganska bekvämt, 8 poäng för Marseille och man möter Real Madrid om fyra dagar men det lägger jag inte allt för mycket fokus på, man vill nog avgöra ligan så fort som möjligt och sedan får man även ha i åtanken: Visst är det en stor match mot Madrid och man vill aldrig förlora en sådan match men det är inte på liv och död om man säger så, efter fyra omgångar toppar PSG gruppen med 10-0 i målskillnad och är redan hela FEM poäng före Madrid.

Tabellmässigt gör Lille det helt ok, 5:e plats och bara tre poäng bakom Marseille som har andra platsen. På hemmaplan är man faktiskt ligans bästa hemmalag och det är som jag nämnde tidigare: Lille gör det bra på hemmaplan men idag spelar man på bortaplan och där är det något helt annat statistikmässigt. Från att vara ligans bästa hemmalag till ligans näst sämsta bortalag, ganska sjukt om man tänker efter. Efter 6 bortamatcher har man målskillnaden 4/9 samt enbart plockat 2 poäng. Enda laget som gjort det sämre är Strasbourg med 1 poäng inkasserad. Överlag har Lille 10 raka bortamatcher i Ligue 1 utan vinst, sist man vann var i April.

Sist men inte minst är inbördes, Lille har inte lyckats rubba PSG en enda gång på dem 20 senaste head to head på bortaplan. Det har blivit 14 förluster, 6 oavgjorda och 0 vinster. PSG visar vart skåpet ska stå, 3-0?

Speltips: PSG Asian -1.5
Odds: 1.81
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn