Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Celtic - Hamilton

av Lisandro Mare| Fotboll, Skottland - Premiership
Speltips: Ikväll förväntar jag mig spel mot ett mål när storfavoriterna Celtic tar emot bottenlaget Hamilton!

Celtic - Hamilton Speltips:
Inget snack om vem som är det bättre laget och när slutsignalen går så kommer vi med största sannolikhet se ett Celtic som tagit 3 enkla poäng. I den Skotska ligan är det enbart två lag som håller hög klass och som slåss om titeln, Celtic samt Rangers. Kollar vi tabellen är det extremt jämt, Celtic på 37 poäng och Rangers på 37 poäng med lika många spelade matcher.

På hemmaplan har man fullpott efter 7 spelade matcher, alla vinster med ruggigt fina 27/2 i målskillnad vilket gör dem till laget som gjort flest mål samt släppt in minst mål.

På hemmaplan har man 26 raka matcher utan förlust, totalt 24 vinster och 2 kryss. Ikväll kommer den sviten förlängas, frågan är bara: Hur många mål vinner Celtic med? Dem 13 senaste inbördes har resulterat i 12 vinster, man har gjort 37 mål och släppt in 4, hyfsat stark målskillnad om man säger så.

Hamilton är ett av dem sämre lagen, 9:e plats av totalt 12 lag med målskillnaden 15/27. Formen man besitter i stundens hetta är inget man bör fira heller, 1 vinst på dem 14 senaste matcherna och då räknar jag även in hemmamatcherna!

Nä, ikväll får vi se en ensidig match där Celtic kommer dominera från start till avslut, man har inte heller råd att slappna av då Rangers har lika många poäng och i princip exakt samma målskillnad (skiljer bara 1 mål). 3-0/4-0 slutresultat?

Speltips: Celtic asian -2.5
Odds: 1.68
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:45

Rygga spelet hos LeoVegas och få upp till 3000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn