Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bolivianska kupongen

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Vi gjorde en liten röstning i Facebook gruppen och majoriteten ville ha en kupong till ca 5 gånger pengarna. Alla matcher hittas i den Bolivianska ligan och en kort summering för varje match hittas nedanför!

Always Ready - Guabira Speltips:
Hemmalaget Ready brukar i princip alltid spela fin offensiv fotboll på sin hemmaborg och oftast gör man det riktigt bra. Totalt 42 mål på dem 12 senaste hemmamatcherna vilket ger oss snittet 3.5 mål/match. Man har mött Guabira en gång på hemmaplan och det var i början av året, matchen slutade 6-0. Guabira är inte bra och defensiven läcker ganska kraftigt, 1 vinst på dem 16 senaste bortamatcherna.
Speltips: Always Ready över 2.5 mål i matchen

Real Potosi - Destroyers Speltips:
Här tror jag på en målrik match, Potosi är inget bra lag men ikväll möter man Destroyers som är ännu sämre, målskyttet lossnar äntligen för bägge lagen? Man gör som sagt inte många mål framåt, det är defensiven som läcker hos bägge lagen vilket gör dagens match rätt så passande att komma igång med målskyttet. Potosi har släppt in 10 mål på dem 4 senaste hemmamatcherna, Destroyers har släppt in 33 mål på dem 8 senaste bortamatcherna.
Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Bolivar - Blooming Speltips:
Ännu en match som kan bli väldigt målrik och man kan nog säga att Bolivar har stoooor fördel, 16 hemmamatcher mot Blooming har resulterat i 16 vinster, överspelet har även suttit i 5 raka inbördes hemma/bortaplan, totalt 21 mål vilket ger oss snittet 4.2 mål/match när dem möts. Överlag har spelet suttit i 6 av dem 7 senaste matcherna för Bolivar samt 5/6 för Blooming.
Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Jorge Wilstermann - San Jose Speltips:
Som dem flesta vet är Jose mitt favoritlag att spela på målmässigt då dem alltid kör offensivt från minut ett, min absoluta första tanke var Jose vinner minst en halvlek till 2.25 men valde istället ett målspel då Wilstermann är riktigt bra just nu och Jose brukar oftast leverera på sin hemmaborg. Båda lagen gör mål sitter inte allt för ofta om man kollar Wilstermans senaste hemmamatcher, 6/10 har gått in och då kanske oddset 1.53 inte är jätte lockande men statistik är inte allt. Ikväll möter man ett Jose som gjort mål i 12 av dem 13 senaste matcherna man spelat och snittar 2 mål/match på bortaplan. Dessa två lag är ligans två formstarkaste om man kollar på dem 10 senaste matcherna, bägge lagen har inkasserat 22 poäng på dessa matcher, Wilstermann har gjort 22 mål och Jose 27 mål, fint snitt och ikväll kommer defensiven få jobba!
Speltips: Båda lagen gör mål, ja

Detta va mina spelförslag och det totala oddset landar på strax under 5 gånger pengarna. Rekommenderar en låg insats på 1-1.5 units, första matchen startar klockan 20:00, lycka till!

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn