Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens kupong!

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Vi avsluta förra veckan rätt så bra genom att pricka in två singelspel för att sedan avrunda med en Boliviansk kupong som gick i hamn. Ikväll kör vi en ny kupong då det finns rätt så fina spel att välja mellan!

Leeds - Hull Speltips:
Det vankas Engelsk Championship denna mysiga tisdag och i kvällens möte håller jag Leeds som väldigt klara favoriter vilket även oddset på den raka ettan visar. En hemmavinst och man tar över första platsen, något som är fullt logiskt om man ser till dagens fina form!

6 raka vinster både på hemma och bortaplan, 13 gjorda mål och enbart 2 insläppta! Hull ligger exakt i mitten av tabellen och det kan man tacka skyttekungen Jarrod Bowen för som gjort 15 mål av lagets 32, nästan 50%! Hur effektiv han än må varit så tror jag man får det väldigt tufft ikväll då man spelar på bortaplan och lär inte få låna allt för mycket boll, Leeds visar vart skåpet ska stå!
Speltips: Leeds vinst

Salzburg - Liverpool Speltips:
En av kvällens helt klart mest intressanta matcher och Liverpool är ute på hal is, hemmalaget ska absolut INTE underskattas! Visst är det en stor klasskillnad mellan lagen men samtidigt såg vi i det första mötet att man faktiskt kunde hota, matchen sluta 4-3 till Liverpool på hemmaplan, en tuff förlust för laget från Österrike men man får ta med sig det positiva: Man gör 3 mål på bortaplan mot Liverpool, inte många klarar av det.

Gruppen är väldigt jämn, det står mellan dagens två motståndare + Napoli, allt avgörs ikväll! Vårt spel kommer vara ett avslut spel till Salzburg favör och det bästa som skulle kunna hända är att matchen står lika så länge som möjligt alternativ att Liverpool tar ledningen då Salzburg måste gå för vinst, ett kryss räcker inte. Spelet vi lägger har Salzburg klarat av i 14 raka matcher och har snittat skyhöga 10 avslut på mål i snitt på dessa matcher!
Speltips: Hemmalag över 4.5 avslut på mål

Ajax - Valencia Speltips:
Även här har vi en väldigt jämn grupp där det står mellan dagens två motståndare + Chelsea. Ajax toppar tabellen och sedan har vi Valencia på andra plats med 8 poäng samt Chelsea på tredje plats med också 8 poäng. För Ajax så räcker det med kryss för avancemang men Valencia kommer med största sannolikhet gå för vinst så Chelsea bara SKA vinna hemma mot Lille.

Kan bli en riktig svängig match när det första målet trillar in, oavsett åt vilket håll. Fokuset ligger på Valencia över 3.5 hörnor, något man klarat av i 7 av dem 8 senaste matcherna man spelat. Bästa som kan hända: Ajax tar en relativ tidig ledning.
Speltips: Valencia över 3.5 hörnor

Detta va mina spelförslag på kvällens matcher, en rimlig insats jag rekommenderar är 2/5 units och det totala oddset landar på 4.01, lycka till! 

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn