Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Olympiakos - Red Star Belgrad

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Champions League mötet mellan Olympiakos - Red Star Belgrad!

Olympiakos – Red Star Belgrad
En Champions League match mellan två lag som inte kan ta sig vidare i turneringen längre men det finns fortfarande en Europa League plats att spela om. Olympiakos måste vinna för att knipa åt sig platsen medan det räcker med kryss för Röda Stjärnan.

Olympiakos fick en bra start borta mot Tottenham senast och ledde med 2-0 ända in i 45e minuten men sedan gjorde Tottenham en mäktig vändning och kunde till slut vinna med 4-2! Men Olympiakos brukar vara svårslaget på hemmaplan och brukar inkassera trepoängare när man inte möter absoluta topplagen! I detta gruppspel klarade man 2-2 mot Tottenham och förlorade med udda målet 2-3 mot Bayern München.

Röda Stjärnan har en vinst i gruppspelet och den kom mot just Olympiakos där man vände 0-1 underläge till 3-1 efter att Olympiakos fick Yassine Benzia utvisad. För övrigt så har man gjort riktig usla insatser i gruppspelet där försvarsspelet har sett ut som ett junior lag med dåligt positionsspel. 15 insläppa mål i dem 3 senaste matcherna talar sitt tydliga språk!

Olympiakos är i grund och botten ett bättre lag och utan utvisningen i senaste mötet mot Röda Stjärnan så hade man förmodligen inte förlorat den matchen. Jag tror att Olympiakos vinner detta ganska enkelt och lägger ett maxbet på raka ettan samt ett mellan bet på Asian Handicap -1  

Speltips1: Olympiakos vinner
Odds: 1.48
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

Speltips2: Olympiakos Asian -1 (Pengarna tillbaka vid vins med 1 måls marginal)
Odds: 1.83
Insats: 3/5 units

Missa inte heller veckans VIP, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn