Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Boliviansk trippel!

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Idag plockar vi fram en trippel på kvällens Bolivianska matcher, spelstopp 21:00!

Destroyers - The Strongest:
Ikväll hoppar vi in på den raka tvåan till 1.50 och efter flera hundra spel i den Bolivianska ligan så är detta FÖRSTA gången någonsin jag spelar den raka tvåan! Hemmalaget Destroyers är ett av dem sämre lagen vilket även tabellen visar: Efter 25 omgångar ligger man på 13:e plats av totalt 14 lag, man har bara gjort 20 mål och släppt in hela 63!

Strongest har tappat poäng i några onödiga matcher men under senaste månaden har man verkligen hittat rätt, 8 vinster och 1 kryss på dem 9 senaste matcherna där fyra av dessa vinster har varit på bortaplan, STARKT!

I grund och botten är Strongest ligans bästa lag, i alla fall om vi kollar på pappret men tabellmässigt ligger man på en tredje plats, tre poäng bakom ettan Wilstermann. Efter 25 omgångar har man gjort fina 69 mål samt släppt in 25 bakåt. Strongest har vunnit 10 av dem 11 senaste inbördes med fina 33/10 i målskillnad
Speltips: Strongest vinst @1.50

Always Ready - Nacional Potosi Speltips:
Här går vi inte på någon statistik alls, jag förväntar mig en väldig öppen och offensiv match. Ready har inte det bästa laget på pappret men spelar faktiskt riktigt bra på hemmaplan och går sällan mållösa ur en match, dock gjorde man det sist mot Aurora av alla lag, superskräll!

Tabellen och målsnittet för bägge lagen ser i alla fall bra ut, Ready på 5:e plats med 51/38 i målskillnad medan Nacional ligger på 7:e plats med målskillnaden 45/42 och detta är efter 25 spelade omgångar vilket visar oss ett fint målsnitt för vårt spel vilket är båda lagen gör mål. För Nacional har detta spel suttit i dem fem senaste matcherna, lagen har mött varandra totalt tre gånger och spelet har även där suttit varje gång!
Speltips: Båda lagen gör mål, ja @1.53

Blooming - Aurora Speltips:
Här har vi ett överodds i mitt tycke, visst 1.50 kanske inte är wow högt men när jag såg vilka som skulle mötas så hade runt 1.25 på den raka ettan vara mer logiskt och det ska vi försöka utnyttja! Blooming placerar sig på en 8:e plats med målskillnaden 34/54 vilket INTE är godkänt, man är bättre än vad tabellen visar och ikväll har man fin chans att inkassera tre poäng.

På hemmaplan fungerar defensiven betydligt bättre, 13 insläppta vilket måste anses som godkänt om man jämför med deras 41 insläppta på bortaplan, på lika många matcher!

Det enda positiva jag kan säga om Aurora är att man vunnit sina två senaste matcher, utöver det finns det ingenting gott att säga. Man är indragna i bottenstriden och kommer vara det hela vägen ut, man är ruskigt dåliga offensivt men även defensivt. På dem 15 senaste bortamatcherna har man bara en vinst och mot just Blooming har man förlorat 8 av dem 9 senaste bortamatcherna.
Speltips: Blooming vinst @1.50

Oddset på dessa matcher brukar ofta sänkas ju närmare matchstart man kommer då spelbolagen har lite mindre koll här. Visserligen kan oddset även höjas men väldigt tveksam till det så gillar du spelen rekommenderar jag dig att du ryggar redan nu. Insatsen är valfri men skulle rekommendera ett mellanbett, lycka till!

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn