Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Cagliari - AC Milan

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Två lag som har tre raka matcher i den Italienska ligan utan någon vinst, tuff match som egentligen kan sluta hur som helst!

Cagliari - AC Milan Speltips:
Överraskningslaget Cagliari har börjat tappa mark i tabellen efter ett tufft spelschema, man har förlorat 3 raka matcher vilket kan vara förståeligt då Lazio och Juventus har varit två av motståndarna. Innan dess hade man FEMTON raka matcher utan förlust, otroligt imponerande!

Oddsmässigt så ligger den raka ettan på 3 gånger pengarna och en Milan vinst 2.30 gånger pengarna. Visst har Milan bättre spelare på pappret men tycker INTE Milan ska vara favoriter idag för man har verkligen inte imponerat denna säsong, inte ens varit godkända.

Vårt spel kommer vara båda lagen gör mål, något som suttit 7 av dem 8 senaste matcherna för Cagliari samt 9 av dem 10 senaste hemmamatcherna.

Som jag nämnde ovan så har Milan inte imponerat alls i Serie A. Senast spelade man 0-0 mot Sampdoria, en match jag stängde av efter ett tag då man bara blev frustrerad av det dåliga spelet. Innan dess åkte man på en 5-0 torsk mot Atalanta samt 0-0 mot Sassuolo.

Jag har varit småsugen på den rakan ettan för en tv peng till 3 gånger pengarna, tycker faktiskt värdet ligger där i 1x2 marknaden men avstår denna gång och det enbart utav en anledning: Zlatan Ibrahimovic! Svensken fick göra debut sist i den 55:e minuten, gjorde inget större avtryck då hela Milan va iskalla men hade en nick som lika gärna kunde gått in, lyckas han ta en plats i startelvan och boosta upp detta Milan? Återstår att se klockan 15.00, lycka till!

Värt att tillägga:
Cagliari 6 senaste hemmamatcher mot Milan har resulterat i att båda lagen gjort mål!

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.75
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 15:00

Rygga spelet hos Bethard och få upp till 1000 kr extra!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn