Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Monaco - PSG

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Lagen möttes för bara några dagar sedan, en match som slutade hela 3-3! Får vi se en lika svängig match ikväll?

Monaco - PSG Speltips:
Kort motivering denna gång och vi hoppar in direkt på statistiken som talar för vårt spel! Dagens spelförslag är över 9.5 hörnor till oddset 1.66, ett väldigt lockande spel om vi kollar hur bägge lagen levererat hörnmässigt under den senaste perioden!

Under dem 9 senaste matcherna så har Monaco fått onekligt många hörnor: 7,11,5,6,6,8,6,12,6 för att vara exakt vilket blir totalt 67 hörnor med skyhöga snittet 7.5 hörnor/match. Skulle dem hålla detta snitt även idag så krävs det i princip två hörnor av PSG för att spelet ska gå i lås. Lagen möttes för bara tre dagar sedan, en väldigt svängig match där slutresultatet tillslut landa på 3-3, även där fick vi se många hörnor, totalt 14 där vardera lag producera 7 hörnor.

Även PSG är ett lag som fått med sig hörnor under den senaste perioden, på dem fem senaste matcherna har man fått med sig: 7,6,6,7,8 hörnor vilket nästan blir 7 hörnor/match.

Blir det ungefärlig samma matchbild som häromdagen så är jag ganska övertygad att vi får se en riktig rolig match med många mål men även många hörnor, värdet på hörnorna är högt! Båda lagen gör mål är också värd en slant till 1.53 om man hellre föredrar målspel, lycka till!

Speltips: Över 9.5 hörnor
Odds: 1.66
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn