Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Nattspel i MLS - Los Angeles FC VS Philadelphia Union

av Lisandro Mare| Fotboll, USA - MLS
Söndagens speltips går in riktigt fint, och här kommer jag med ett väldigt sent sista spel. Ledsen för det sena inlägget, men jag hoppas att många hinner haka på nattspelet från MLS!

Speltips - Los Angeles FC VS Philadelphia Union:
Senast spelade vi på LAFC då de på hemmaplan mötte nykomlingarna Inter Miami. Ikväll står man ännu en gång på hemmaarenan Banc of California Stadium och möter Philadelphia Union. Ett gästlag som inte alls fick en bra säsongsstart förra helgen. 

Philadelphia mötte FC Dallas på bortaplan förra helgen, och gick därifrån med förlust 2-0. Ingen bra match, och man har ingen trupp att skryta med i år. Det fanns inte mycket kreativitet i laget, och det såg mer ut som att viljar försvunnit. Det känns som att detta kan bli en tuff säsong för Union, även om det ännu är väldigt tidigt. Truppen har försämrats sedan förra säsongen, och LAFC står kvar har fått in ett par starka värvningar.

LAFC har bland annat fått in den före detta Feyenoord-målvakten Kenneth Vermeer, som gjorde en fantastisk match i buren under premiären. Han fick mestadels på grund utav sig själv hålla nollan, och siktar självklart mpå att fortsätta prestera på denna nivå.

Superstjärnan Carlos Vela, 31 år gammal, kommer självklart att ställas upp i startelvan, och som förra årets främsta målskytt verkar han inte sakta ner i år. Premiärmatchen mot Inter Milan resulterade i en 1-0 vinst där just Carlos Vela stod för matchens enda mål.

Ikväll kommer jag att spela på hemmalaget, som jag definitivt har bättre styrka, mentalitet och kreativitet i mötet. 3-0/3-0?

Bet: Los Angeles FC -1.0
Odds: @1.60
Stake: 6/10 Units
Starts: 03.00 Söndag natt

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn