Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Leicester City - Aston Villa

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Vardy förväntas vara tillbaka inför kvällens match, fortsätter hans måltorka eller hittar han äntligen nätet igen?

Leicester - Aston Villa Speltips:
Trots att Leicester haft en sämre period under senare tid så ligger man fortsatt på en tredje plats med 50 poäng vilket innehåller en Champions League plats. Man har Chelsea 2 poäng bakom sig, ett Chelsea som håller sista CL platsen medan Manchester United är 5 poäng bakom och jagar den sista platsen. Viktigt att notera: Leicester har en match mindre spelad och har nu chansen att dra ifrån lite.

Som jag nämnde tidigare, Leicester har haft en sämre period i ligan med fyra raka matcher utan någon vinst men samtidigt får man ha i åtanken att tre av dessa matcher varit riktigt tuffa. Man fick med sig 2-2 mot Chelsea, man fick med sig 0-0 borta mot Wolfs vilket i mina ögon är godkänt och sedan 1-0 förlust mot Manchester City. Dessa tre resultat är inte världens flopp om man säger så men den senaste förlusten mot Norwich är under all kritik!

Under den senaste tiden har man saknat Vardy men han beräknas vara tillbaka ikväll. Tidigare under säsongen var Vardy ett monster och gjorde i princip mål mot allt och alla, ett tag hade han mäktat med 13 mål på 10 matcher men efter det gick allt snett och nu har Vardy NIO raka matcher utan något mål, lyckas han hitta nätet idag? Det tror jag, känslan säger att resultaten vänder både för Vardy och Leicester ikväll!

Aston Villa ligger näst sist och krigar för sin överlevnad, man har två poäng upp till säker mark och det positiva är att man bara kört 27 matcher medan resterande bottenlag kört 29 matcher. Villa kommer nog inte gå för tre poäng ikväll, skulle nog säga att dem är nöjda så länge man håller 0-0, frågan är bara klarar man av dagens uppgift eller är Leicester effektiva och avgör snabbt?

Villa är ett av ligans sämsta bortalag med raden 2-2-10 och målskillnaden 16/28. Man har alltså förlorat 10 av 14 matcher på bortaplan, 9 av dessa förluster har man släppt in minst två mål, gör det återigen?

Speltips ett: Leicester vinst
Odds: 1.56
Insats: 5/5 Units

Speltips två: Leicester över 1.5 mål
Odds: 1.50
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet hos Betsson och få 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn