Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips Bundesliga - Gladbach VS Köln

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Kvällens första spel hittar vi i Bundesliga där Dorussia Mgladbach tar hem FC Köln som gäster. Start klockan 18.30!

Speltips - Gladbach VS Köln:
Två starka lag
för tillfället, som kommer in i kvällens möte med bra form! Gladbach jagar en Champions League-plats, då man placeras på Europa League-platsen för tillfället, med endast en poäng upp till fjärdeplatsens Leverkusen. Vid en vinst här knycker man alltså fjärdpositionen i tabellen. Man har precis som förra säsongen ett väldigt bra flyt i sitt spel, och löser det mesta ganska bra. Senast åker man mot Borussia Dormund med 1-2 på hemmaplan, men innan dess har man hållt en ganska stabil form. Särskillt på hemmaplan, med åtta vinster, två oavgjorda samt två förluster efter samtliga 12 hemmamatcher spelade.

Köln har även de en stabil form för tillfället. Placeras ganska stabilt i mitten av tabellen på 10e plats, och jagar såklart toppen. Inte alls omöjligt att lyckas knycka en Europa League-kvalplats eller bättre, med endast fem poäng upp dit. Ikväll lägger man i ytterligare en växel med tanke på det något bättre motståndet.

Man kommer in efter tre riktigt stabila vinster, som 5-0 borta mot Hertha, 3-0 hemma mot Schalke samt 2-1 borta mot Paderborn. Enda två matcherna man inte lyckats vinna av de senaste 10 spelade, är mot just Bayern Munchen samt Borussia Dortmund. Väldigt bra statistik, och inte minst har man ett gott självförtroende i truppen.

Två lag med starka offensiv ställs mot varandra här. Känslan säger mycket mål! Håll ett extra öga på den kvicka Alessane Pléa från hemmalaget, samt Jhon Córdoba som är tillbaka i spel efter sin avstängning förra matchen.

Jag tror att detta kan bli ett ganska jämnt möte, men att Gladbach tillslut lyckas lösa det något bättre än Köln. Att båda lagen lyckas näta här känns väldigt stabilt, och det är precis det vi kommer att sikta på ikväll.

Bet: Båda lagen gör mål (BTTS)
Odds: @1.53
Stake: 7/10 Units
Starts: 18.30 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Spela utan registrering på Snabbare

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn