Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Europa League i Turkiet - Basaksehir VS Köpenhamn

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Gårdagens Champions League skapar dollars åt oss, och ikväll är det Europa League på schemat! Startar gör vi i Turkiet, där Istanbul Basaksehir tar emot FC Köpenhamn från danmark.

Speltips - Istanbul Basaksehir VS FC Köpenhamn:
Tuff bortamöte för gästerna
står på menyn. Man kommer inte till Istanbul för att utmana Basaksehir utan att stöta på problem på planen. Ett väldigt starkt hemmalag som här behöver ta med sig mål inför andra etappen. Vad gäller Köpenhamn här, är man väldigt nöjda med ett 0-0 resultat, vilket man kommer få jobba stenhårt för att få en glimt av.

Basaksehir och den turkiska ligan håller sig starkt i europeisk nivå, vilket vi märkt av tydligt, då man inte bara står här i Europa League, utan även oftast har med sig ett lag i Champions League. Basaksehir har en fantastisk form för tillfället, där man fortsätter klättra sig upp till nu andraplatsen i turkiska Super Lig-tabellen. Senaste motståndet här i Europa League var mot portugisiska Sporting, där det såg mörkt ut efter första etappen på bortaplan. Med ett gott självförtroende kom man dock in på hemmaplan i etapp nummer två, och totalt dominerade portugiserna, i en match som slutade 4-1 efter förlängningen, och tog dem vidare ytterligare ett steg i tävlingen.

Man bör ha goda chanser till att besegra Köpenhamn på hemmaplan, där man utan tvekan visat sig fantastiskt starka. Köpenhamn kommer att få det tufft.

Ett Köpenhamn som efter "halvtidsvilan" i den danska ligan sett ut att ha det riktigt tufft att få till ett fungerande spel. Man har bara vunnit två av sina nio spelade matcher år 2020, vilket inte talar gott för dem. Midtjylland toppar den danska ligan stort med hela 12 poäng, och Köpenhamn verkar ha tappat deras gnista som fanns där för några år sedan.

Otroligt nog lyckades man dock med en jätteinsats slå ut Celtci under förra mötet, vilket förvånade och imponerade en massor. Det känns dock som att detta var en engångsgrej, och att det blir allt för tufft som gäster mot just form- och hemmastarka Basaksehir. Ikväll lär självförtroendet spoela störst roll, och den har hemmalaget!

Oddset på den raka ettan ikväll ligger allt för högt enligt mig, och självklart tar vi då nytta av detta. Kvällens spel landar på Istanbur Basaksehir att vinna matchen, rak etta!

Bet: Istanbul Basaksehir, 1
Odds: @1.76
Stake: 6/10 Units
Starts: 18.55 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihgå att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn