Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

FCSB - Slovan Liberec

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Återigen dags för Europa League och här lutar det mesta för en stabil bortaseger, detta sumpar inte Liberec!

FCSB - Liberec Speltips:
Många spelsidor har tagit bort denna match men inte alla och förhoppningsvis kan vi utnyttja det! FCSB från Rumänien är inget dåligt lag men ikväll har man stora bekymmer, 14 spelare och flertals ledare har testats positivt för Corona viruset, man kommer ställa upp med flertals reserver men värst av allt: FCSB har lämnat in namnen som är uttagna och där ser vi att det bara är 9 utespelare tillgängliga och hela FEM målvakter uttagna, med andra ord kommer någon av målvakterna få spela på fel position samt när man väl gör något byte så har man enbart målvakter att plocka in.

Ingen längre analys på detta spel då man egentligen inte behöver mer information i mitt tycke, Tjeckiska Liberec MÅSTE utnyttja denna situation och stänga matchen snabbt, vi blir erbjudna hela 1.74 på Liberec asian -1.25, dvs att man vinner med minst två måls marginal men skulle man bara vinna med ett mål försäkrar vi oss med halva insatsen tillbaka, promenad seger?

Matchen startar klockan 19:30 och hittas i Europa League, har man tänkt hoppa på detta spel så rekommenderar jag att man gör det i god tid då flertals bolag tagit bort denna match från deras flöde. Insatsen är 4 units, lycka till!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn