Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Midtjylland - Ajax

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Ett pressat Ajax med flertal spelare borta, löser spelet bekvämt ändå?

Midtjylland - Ajax Speltips:
Två lag som inlett tungt och två lag som verkligen skulle behöva inkassera en vinst. Vi kan börja med Danska Midtjylland som inlett med 2/2 förluster och 0-6 i målskillnad. Först förlorade man med 4-0 mot Atalanta och veckan efter 2-0 mot Liverpool. Inte mycket att säga gällande det om vi ska vara rättvisa, Atalanta och Liverpool är flera nivåer bättre vilket även Ajax är. Överlag har Danskarna förlorat 3 av dem 4 senaste matcherna och man har även släppt in minst två mål i alla vilket även är vårt spel, Ajax över 1.5 mål i matchen!

Ajax saknar många spelare och har nu gjort det ett tag men det verkar inte påverka dem alls, speciellt inte offensivt där man fortsätter leverera. Inledningsvis i Champions har man fått det tufft, Förlust med 1-0 mot Liverpool och sedan 2-2 mot Atalanta, tufft tapp då man ledde med 2-0 efter första halvlek. Tabellen toppar Liverpool med 6 poäng, Atalanta två med 4 poäng och sedan Ajax med 1 poäng, en vinst ikväll är obligatoriskt.

Ajax har gjort minst två mål i 4 av dem 5 senaste matcherna, dessa 5 matcherna har man gjort 25 mål, ja ni hörde helt rätt, TJUGOFEM mål vilket är otroligt. Gör sina två mål även idag?

Speltips: Ajax över 1.5 mål
Odds: 1.57
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 21:00

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn