Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

CSKA Moskva - Feyenoord

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Mot kvällen ska det starka hemmalaget Moskva ta emot Feyenoord, ett lag som har hela 16 raka bortamatcher utan någon förlust, fortsätter deras svit även ikväll?

CSKA Moskva - Feyenoord Speltips:
Då var det återigen dags för Europa League när ett revanschsuget Moskva tar emot Feyenoord klockan 18:55. Inget av lagen har inlett speciellt bra, Moskva ligger sist med 2 poäng medan Feyenoord ligger nästsist med 4 poäng.

Det är som bekant ettan och tvåan som avancerar vidare vilket bägge lagen har chans till då denna grupp är så pass jämn, första placerade Zagreb har 5 poäng och Wolfsberger har 4 poäng. Tre matcher återstår och denna grupp kommer nog leva in till det sista!

Moskva är favoriter att vinna idag till dryga 2 gånger pengarna men det är en svårspelad match och kommer istället hoppa in på hörnmarknaden, första mötet mellan dessa herrar slutade 3-1 till Feyenoord, blir det samma resultat idag? Tveksamt men tufft kommer det bli för Moskva.

Dagens spelförslag som jag plockat fram är totalt över 8 hörnor till fina 1.57, tycker oddset är alldeles för högt i en så pass jämn match där bägge lagen skulle må bra utav en vinst. Spelet har suttit rätt bekvämt i 5 av dem 6 senaste matcherna Moskva spelat, 12,10,4,12,10,13 hörnor det blivit dessa matcher. Som ni kan se är det en förlust där det blev 4 hörnor och det var just i första mötet mellan dessa två lagen, väldigt hörnsnålt men tror inte det upprepar sig idag igen, Moskva kommer trycka på för vinsten vilket automatiskt kommer generera hörnor och Holländska lag brukar i grund och botten också få med sig många hörnor, den vågade sidospelar även över 9.5 hörnor till 1.83!

Speltips: Över 8 hörnor
Odds: 1.57
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 18:55

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn