Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Bochum - Wurzburger Kickers

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga II
Dagens spelförslag hittar ni Tysklands andra liga mellan Bochum - Wurzburger Kickers.

Bochum - Wurzburger Kickers

Det är väldigt jämt i toppen av tabellen där samtliga topp fyra lagen ligger på samma poäng och det är bara målskillnaden som skiljer dem åt. Bochum ligger på 3e plats och är definitivt ett av lagen som krigar om en uppflyttning till Bundesligan. Bochum har spelat bättre på hemmaplan denna säsong där man har raden 7-2-2 och 23-8 i målskillnad. Formen är inte riktigt på topp och laget har nu inkasserat 2 förluster på dem 4 senaste matcher.

Wurzburger Kickers gjorde sin livsmatch senast när man mötte topplaget Hamburg som man besegrade med 3-2, dock var man nära att tappa det då man hade en 3-0 ledning. Wurzburger ligger annars sist i tabellen och borta statistiken ser riktigt mörkt ut med raden 1-0-10 och 9-24 i målskillnad. Enda vinsten kom mot Osnabruck som är seriens formsvagaste lag med sina 8 raka förluster! 

Wurzburger gjorde en bra insats senast men här tror jag att man tar sig ner på gjorden igen, Bochum lär inte göra samma misstag och underskatta laget. Det är som sagt väldigt jämt i toppen och då har man inte råd att tappa något i dagens match. 

Speltips: Bochum vinner
Odds: 1.68
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: Klockan 13:00

För fler spel speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →