Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens spel

Dagens dubbel!

av Rick Mare| Fotboll, Dagens Dubbel
Speltips: Två intressanta matcher där vi fokuserar på samma lina, hörnrika matcher?

Southampton - Brighton Speltips:
Spännande match där bortalaget börjar bli indragna i bottenstriden, man har lika många poäng som Fulham på 18:e plats men man har även 2 matcher mindre spelade, viktiga poäng för Potters grabbar. Vi kommer fokusera på hörnor idag då det känns riktigt spelvärt till höga 1.80! Över 9.5 hörnor har Brighton löst i 5 raka matcher och det relativt bekvämt: 12, 11, 13, 11 och 15. Man har på egen hand fått med sig 39 hörnor dessa matcher vilket är otroligt fina 7.8 hörnor per match i snitt! Håller man snittet även idag så krävs det ynka 2 hörnor från Southampton!

För Southampton är statistiken inte LIKA fin men spelet har ändå suttit i 4 av dem 6 senaste matcherna. Överlag efter 28 Premier League omgångar snittar Southampton strax under 5 hörnor per match, skulle man hålla liknande snitt så är jag rätt övertygad att spelet sitter!

Milan - Napoli Speltips:
Återigen ligger fokuset på hörnor, Napoli med ligans högsta hörnsnitt på 6.16 hörnor/match mot ett Milan som är ligans tredje hörnrikaste lag med 5.96 hörnor/match. Värt att tillägga är att Milan får även emot sig över 5 hörnor per match i snitt vilket är väldigt mycket för att vara ett topplag. Jämn match att vänta och förhoppningsvis får vi se många hörnor!

Dessa spel spelas som en dubbel, över 9.5 hörnor på båda till oddset 2.90. En rekommenderad insats ligger på någonstans mellan 2 till 2.5 units av totalt 5, dvs runt ett mellanbett! Spelstopp klockan 13:00.

Missa heller inte  vår VIP tjänst där det just nu går riktigt bra, 6 olika spelförslag finns uppe på dagens matcher, du hittar dit direkt genom att klicka här!

Rygga dagens dubbel här

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →