Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, tips, odds, betting, fotboll

Lierse K. - Mouscron

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - 1B Pro League
Dagens speltips hittar ni i Belgiska andra division mellan Lierse K. - Mouscron.

Lierse K. – Mouscron
Förra säsongen hamnade Mouscron sist i högsta ligan och åkte ner en division. Efter 6 omgångar har man inte kunnat få till det ännu och ligger återigen sist i en sämre division. Man har 0 vinster 1 oavgjort och 5 förluster samt 4-14 i målskillnad, inte någon som helst imponerande statistik. Hemmalaget Lierse har öppnat bättre och ligger förnärvarande på andra plats, man har vunnit 3/3 matcher på hemmaplan med målskillnaden 8-2!

Det lutar åt att Mouscron får det tufft även idag och jag tror att man som bäst kan knipa åt sig en poäng. Asian handicap 0.0, -0.5 på Lierse ger 1.925 i odds och det tycker jag är rätt så fin värde! Spelet betyder att vi får tillbaka halva insatsen om matchen blir oavgjort annars sitter spelet om Lierse vinner matchen. Insats 3.5 units. 

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →