Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, oddds, betting, fotboll

Fiorentina - Genoa

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italien mellan Fiorentina - Genoa!

Fiorentina - Genoa
Fiorentina åkte på en stor torsk i senaste ligamatchen mot Torino på bortaplan där man blev besegrade med hela 4-0! Man kunde snabbt studsa tillbaka på vinnande spåret då man besegrade Napoli i Cupen och detta trots utvisning i första halvlek. Backar vi tillbaka bandet lite grann innan förnedringen mot Torino så har man spelat riktigt bra och med stekheta Serben Vlahovic på topp som sällan går mållös är man riktigt farliga framåt! 21 åringen har denna gjort 16 mål på 20 ligamatcher! Fiorentina hemmafacit är rätt så bra då man har vunnit 6/9 matcher, gjort 23 mål och släppt in 12.

Genoa ligger näst sist i tabellen och bara vunnit 1/21 matcher!! Dock har laget spelat 9 oavgjorda matcher vilket är flest i ligan. Genoa har täppt till defensiven något senaste tre matcherna men det håller inte i längde då man också behöver göra mål och börja vinna om man ska hålla sig kvar i ligan. Genoa förlorade senast på hemmaplan när man äntligen fick möta ett av sämre lagen (Spezia), man kunde helt enkelt inte förvalta att föra matchen när man i två raka matcher innan dess bara tok försvarat!

Fiorentina är betydligt starkare lag och är i god form, man kommer föra matchen och har bra spelare som kan avgöra matchen på egen hand (Vlahovic). Jag kommer att kombinera Fiorentina vinst med att de också får minst 6 hörnor i matchen. Jag tror att Genoa kommer fortsätta med lägga sig i försvaret vilket öppnar upp för hörnor. För denna kombo får vi ett odds på 2.37 ggr pengarna.

Klicka på rygga spelet knappen för att komma till rätt spelbolag!

Speltips: Fiorentina över 5.5 hörnor och att dem vinner matchen
Insats: 2 units
Odds: 2.37

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →