Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, champions league

Inter - Bayern Munchen

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Dagens speltips hittar ni i kvällens Champions League match mellan Inter - Bayern Munchen!

Inter – Bayern Munchen
Inter har startat säsongen ganska trögt, det började direkt i premiären där det dröjde ända fram till 95e minuten för att avgöra matchen med 2-1 i segern mot ny uppflyttade Lecce. Har också vunnit mot Spezia och ännu en nykomling Cremonese, men så fort motståndet blev tuffare så har Insaghis lag inte riktigt hållit den klassen som förväntas av dem. Förlorade med 3-1 mot Lazio och kommer nu till detta möte från en tung förlust i Derbyt mot Milan där man också förlorade med 3-2.

Bayern Munchen vann sina tre inledande matcher på ett imponerande sätt med en målskillnad på 15-1. Sedan blev det två kryssmatcher i följd, senast borta mot Union Berlin som har imponerat så här långt.

För mig väger Bayern Munchen tyngre än Inter och har mycket mer i maskineriet när man väl börjar gasa på, detta kunde man se lite av inledningsvis av säsongen och det känns som de höll igen lite grann i matchen mot Union Berlin i lördags. Inter har visat svårigheter mot bra lag och tyngre motståndare än Bayern blir det knappast. Insaghi må vara en bra tränare men har haft svårt att göra rätt byten för att ändra matchbilder, här kommer det bli oerhört tufft!

Mitt speltips är att Bayern Munchen vinner till fina 1.81 och insats 2.5 units.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →