Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, league one

Peterborough - Burton Albion

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League One
Dagens speltips hittar ni Leage One i en match mellan Peterborough - Burton Albion!

Peterborough - Burton Albion
Peterborough åkte ner från Championship förra säsongen och ligger i nuläget på 7e plats i League One. Det har blivit 6 vinster och 5 förluster på 11 matcher. Det finns ett klart mönster på hur Peterborough spelar mot lag från nedre och övre halvan av tabellen. Förutom vinsten mot Sheffield Wed har vinsterna annars kommit mot lag från nedre halvan av tabellen medan förlusterna kommit mot lag från övre halvan. Med det sagt har Peterborough gjort det bra på hemmaplan där man har vunnit 4, förlorat 1 och har 12-1 i målskillnad!

Trots det att Burton har lyft sig något senaste tiden ligger man ändå näst sist i tabellen. Laget släpper in alldeles för många mål, 2.25 mål i snitt per match och jag har svårt att se hur det ska hålla mot ett offensivt starkt Peterborough.

Mitt speltips är att Peterborough vinner och insats 3.5 units.


 

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →