Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Cercle Brugge - Union Saint Gilloise

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Torsdagens speltips hittar ni i Belgiska ligan mellan Cercle Brugge - Union Saint Gilloise.

Circle Brugge – Union Saint Gilloise
Circle Brugge ligger på 11e plats i tabellen och det är ungefär där dem ska ligga. Brugge har vunnit 7 matcher, kryssat 5 och förlorat 8. Ganska logiskt har man plockat sina poäng mot likvärdig eller sämre motstånd, 7/8 förluster har nämligen kommit mot topp 7 lagen i tabellen.

Gilloise gjorde en bra säsong förra året och slutade 1a i tabellen vilket resulterade Champions League spel för dem i år. Dem blev lottade mot Glasgow Rangers där man först vann med 2-0 på hemmaplan men åkte sedan ut efter 3-0 förlust på bortaplan. Det gick betydligt bättre i Europa League där man vann gruppen före Union Berlin och Braga. I ligan ligger Gilloise på 2a plats med raden 14-3-3. Två av förlusterna kom mot Genk som leder ligan och Antwerp som var i toppform då de möttes och fick 9 raka vinster. Gilloise är inte vana att spela ute i Europa och man märkte att all fokus låg mot Erupaspel. Laget förlorade sin första ligamatch 3 dagar innan Champions League matchen och förlorade andra ligamatchen 4 dagar innan Europa League spel. Idag har man 12 raka ligamatcher utan förlust där man har vunnit 10 av dem.

Gilloise är i mina ögon ett mer stabilt och betydligt bättre lag än Cercle Brugge, dem har också övertaget i inbördes på senare tid där Gilloise vunnit 6 senaste möten. Gilloise har inte råd att slappna av eller slå av på takten då man jagar Genk som leder ligan med 7 poäng! 2.08 på bortalaget är bra odds och jag satsar 3 units!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100 kr gratisspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →