Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, champions League

Benfica - Inter

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Dagens speltips hittar ni i Champions League mötet mellan Benfica - Inter!

Benfica - Inter
Trots det att man tappade Enzo Fernandez för en rekord summa till Chelsea under vinterfönstret så har Benfica ändå gått från klarhet till klarhet. Man leder den inhemska ligan med 7 poäng före rivalen Porto. Vann sin Champions Legue grupp på ett övertygande sätt före PSG och Juventus och är dessutom obesegrade i turneringen. 

Inter går riktigt trögt både spelmässigt men också i resultat. Man var på förhand seger tippad i Serie A men ligger förnärvarande på 5e plats, hela 23 poäng efter serieldaren Napoli! Inter har inte vunnit i 6 raka matcher (inkluderar Champions League & Copa Italia) 3 oavgjorda och 3 förluster. Har dessutom haft svår med målskyttet. 

Inter har verkligen inte övertygad spelämmsigt dem matcherna jag har sett i år. Det går riktigt segt och det finns ingen vilja i truppen. Jag satsar 2.5 units på Benfica vinner dagens match till oddset 2.25.

Bonus: 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn